Ann Verstuyf is klinisch psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en EMDR. Zij is EMDR-Europe-practitioner. Daarnaast worden belangrijke concepten geïntegreerd uit andere theoretische modellen o.a. het systeemdenken en mindfulness.

Tevens is Ann gespecialiseerd in verlies- en rouwtherapie en eetstoornissen.

Ann is erkend als psycholoog door de psychologencommissie onder het nummer 672109164. Zij is lid van de BFP, EMDR-Belgium.

Zij volgde de postgraduaatopleiding psychopedagogie. Dit werd aangevuld met kinderneuropsychologie, een taal erbij en andere kinderprogramma’s.

Ann doet de begeleiding van jongeren met specifieke problematiek (eetstoornissen, rouw) en volwassenen.

Gsm-nummer : 0495/550 147

 

Sarah is klinisch psycholoog en is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychiatrie.

Zij is erkend als psycholoog door de psychologencommissie onder het erkenningsnummer 922116543.

Sarah heeft ervaring met diagnostiek, psychologische begeleiding inclusief sociale vaardigheidstrainingen bij kinderen, jongeren en hun omgeving. De voorbije jaren heeft zij zich verder gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen. Sarah werkt cognitief gedragstherapeutisch en met EMDR. Zij is EMDT-Europe-Practitioner.

Sarah doet de begeleiding van jongeren en hun ouders en volwassenen.

Gsm-nummer : 0476/018 242

 

Demmi Van Bossche is klinisch psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in kinder- en jeugdproblematieken. 

Zij is erkend als psycholoog door de psychologencommissie onder het erkenningsnummer 972129310.

Demmi heeft gewerkt als psycho-pedagogisch consulent in het CLB. Zij heeft ervaring met handelingsgerichte diagnostiek en psychologische begeleiding van kinderen en jongeren uit zowel het kleuter-, lager als secundair onderwijs waarbij ze nauw samenwerkt met de context. Heden heeft zij deze job stopgezet om zich volledig toe te wijden aan psychotherapie. 

Ze streeft naar continue bijscholing, volgde een opleiding speltherapie. Verder heeft zij de opleiding EMDR gevolgd en kwalificeert zich nu voor EMDR bij kinderen.

Demmi doet de begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders alsook jong volwassenen (tot 30 jaar).

Haar motto is "Iedereen is uniek en heeft zijn verhaal en dat boeit mij sterk. Ik luister toegewijd naar jouw verhaal om dan samen op weg te gaan."

GSM-nummer : 0484/693 801

 

 

 

 

Tineke Delvaux komt ons team vervoegen voor Trauma-Sensitive Yoga. Dit is een toegevoegde meerwaarde in een behandeltraject van  trauma's (EMDR), chronische pijn, angst- en depressieve klachten, burn-out, ... . Meer info vindt u in de rubriek "Behandelaanbod".

Tineke is klinisch psycholoog, experiëntieel Cliënt-Centered Psychotherapeute. Zij is erkend als psycholoog bij de Psychologencommissie onder het nummer 742104794. Ze heeft 23 jaar gewerkt in AZ Sint-Jan te Brugge. 

Zij heeft zich verder bekwaamd tot erkend Yoga-Teacher en Certified Trauma-Sensitive Yoga Teacher.

GSM-nummer: 0499/826 263